29-11-10

indoor wedstrijden 28-29 november

In de winter ligt deze blog wat stil, maar de REKO skaters niet! Er wordt vollop getraind in de sporthal van Grimbergen, op onze piste, en zelfs op de fiets. Onze renners blijken in form want op de wedstrijden dit weekend deden ze het weer uitstekend. In Brugge stond er geen maat op Nymphe, die naar winst slibberde bij de scholieren. Ook Emely en Imke stonden op het hoogste schavotje bij respectievelijk de miniemen en de pupillen.

Op zondag een 60-tal skaters die meededen aan de VBRSF wedstrijd in Heverlee (deel 2). Ook onze préminiemen en nieuwelingen stonden aan de start. One préminiemen zijn echt wel geweldig want ze bezetten vlotjes plaatsen 1 tot 4. Proficitat Eyerus, Merel, Sophie en Robin. Bij de miniemen een sterke Emely maar ook knap gereden van Lotte en van onze nieuwelingen Lina, Margot en Laura. Katja en Lisa zijn eigenlijk al geen nieuwelingen meer en schuiven in het klassement stilletjes naar voren. Volhouden meisjes! Bij de jongens vielen Abdissa knap 2e (miniemen) en Jens 3e (pupillen) op. De kadetten waren met wat minder deelnemers maar toch net genoeg om apart te rijden, Nymphe staat aan de leiding, Tiana 2e. Stijn werd 1e. 

Maar ook aan alle anderen een dikke proficiat omdat het leuke wedstrijden waren waarin iedereen z'n beste beentje voorzette.

 

Gaby

11:04 Gepost door Marie Claire Decoster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.