27-09-10

Frans Claes Vosselaar

De laatste openlucht wedstrijd van het seizoen zit erop. En al leek het (zeker in Mechelen) onwaarschijnlijk, we hielden het droog. Zoals altijd was het op het pleintje in Vosselaar heel leuk, en werd er volop van de ramps genoten. Knap dat ook onze nieuwelingen daar al op en af durven! Al te veel deelnemers waren er niet, maar de racen waren wel echt spannend want op dat kleine bochtige parcours is het niet makkelijk mekaar in te halen.

REKO was het best vertegenwoordigd en liet ook weer eens zien dat ze technisch goed meekunnen. Eyerus en Sophie reden vlot naar het podium bij de préminiemen (1e en 2e). Katja bleek, als ze vooraan mocht vertrekken, die positie 5 ronden te kunnen volhouden dus volgend seizoen meer van dat, ze werd bovendien 3e in de eindstand! Verder weer knappe prestaties van Emely (1e), Abdissa(3e), Imke(1e) en Carolien(2e).

De wedstrijden zijn enkel tot kadet, dus voor Nymphe en Tiana (1 en 2 in de in de einduitslag) was het de laatste keer genieten van al de ramps (en Nymphe springt echt hoog!). Stijn (enige jongen en dus sowieso ook eerst) mag nog 1 jaar zijn sprongen oefenen en tegen dan zijn er wel nieuwe durvers om een beetje show te verkopen op het pleintje. Nymphe bleek al iets teveel kracht te hebben voor zo'n klein parcours, terwijl Stijn nog wel in de bochten kan blijven zitten: soms is klein zijn echt een voordeel. Volgend seizoen weer nieuwe reeksen en dan kunnen we van bv. Lore en Wouter ook wel mooie dingen verwachten: als je in een sterke reeks zit is 1e jaars zijn best zwaar. Foto's vanavond op Flickr (selectie) en de rest op facebook (Gaby Deckmyn). Ann was gelegenheidsfotograaf (aangezien ik op't fluitje mocht blazen) en bleek daar echt goed in. 

Gaby

 

 

 

 

 

11:21 Gepost door Marie Claire Decoster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.