06-09-10

Coosemans en Vlaams kampioenschap

Echt terrasjesweer het voorbije weekend en dan ook een redelijke opkomst op de 2 wedstrijden. Het seizoen loopt op z'n einde en dus is de stress wat minder, wordt er al eens iets nieuws geprobeerd (grotere wielen bv.) en zijn de resultaten soms net iets anders als gewoonlijk.

Op zaterdag werden de reeksen nog eens bij elkaar of juist uit elkaar gezet en ook dat leverde een heel ander wedstrijdverloop. Onze préminiemen mochten nog eens apart rijden en Eyerus werd eerste door een zeer snel hindernisparcours. Merel, Sofie en Robin reden echter ook sterk, zodat het tot op't laatste spannend bleef. Ook Kato (2e) en Abdissa (3e) konden hun klassement verbeteren door hun technisch kunnen op het hindernisparcours. Bij de pupillen zorgden Jens (3e) en Karolien(3e) voor wat extra puntjes voor het totaal klassement. Onze kadetten mochten samenrijden met de scholieren en daarbij bleken Nymphe (1e), Dieter(2e), Tiana(3e) en Stijn(1e) alvast goed in staat om het tempo te volgen. Imke reed dan weer een schitterende aflossing met Ellen en Tiana. Ook ellen zorgde voor een volle 20 punten voor REKO (1e). Resultaat: REKO won (alweer) het ploegenklassement: PROFICIAT.

Zondag werd dan het Vlaams kampioenschap in Zandvoorde gereden. Hier werd weer in de gebruikelijke reeksen gereden en zagen we dan ook de gebruikelijke winnaars: Nymphe en Stijn zijn Vlaams kampioen en verder podiumplaatsen voor Emely, Imke (steeds mee met de kopgroep!) en Vicky. Enkele van onze toppers waren er niet bij, anders hadden we zeker nog meer behaald.

Volgend weekend is het onze eigen internationale wedstrijd en daar verwachten we toch een massale opkomst (eigenlijk zou gewoon iedereen er moeten zijn!). Op 18/9 volgt dan nog een heuse wegwedstrijd in Brussel en het wedstrijdseizoen wordt afgesloten op 26/9 in Vosselaar. Geniet er nog van want daarna is het echt buitenrijden gedaan tot volgende lente!

 

Gaby

 

 

 

13:22 Gepost door Marie Claire Decoster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.