14-03-10

Finale VK indoor 2010

Het waren nog spannende wedstrijden in Tienen, want de titels waren nog niet verdeeld en voor de podiumplaatsen werd ook nog volop gestreden. Eigenlijk hebben alle renners weer knap hun best gedaan en zich kennelijk ook prima geamuseerd. Het tempo van Katja begint aardig toe te nemen bij onze miniemen, en Robin en Sofie gaan er, rekening houdend met hun leeftijd, ook aan een stevig tempo vandoor. Kato behaalde in de grote groep miniemen meisjes knap zilver en Emely brons. Bij de pupillen meisjes mag Julie zich weer een jaar Vlaams kampioen noemen: in de laatste race ging ze voluit en dat bleek ruim voldoende voor de eindoverwinning. Imke reed toch ook sterke wedstrijden en werd als 1e jaars knap 4e. Onze kadetten deden het voortreffelijk met goud voor Tiana (die dit jaar een serieuze tempoversnelling laat zien) en Stijn, en zilver voor Dieter en Nymphe. Hopelijk kunnen ze samen blijven verbeteren. Bij de scholieren was de REKO deelname beperkt, maar onze 2 deelnemers, Ellen en Arno haalden wel allebei een bronzen medaille.

Het meeste respect heb ik eigenlijk voor al die renners die niet op het podium staan, maar wel elke keer paraat staan, enthousiast deelnemen en even hard vechten voor een 5e, 6e of 10e plaats als de anderen voor een medaille. De wedstrijden van de jongere reeksen waren bijzonder spannend omdat er zoveel deelnemers waren, en dat kan natuurlijk alleen als ook diegene die niet verwachten te winnen blijven meedoen. Volhouden dus allemaal, en maak er elke keer een sportief feest van.

De (schaarse) indoortrainingen vallen nu volledig weg, en op 28/3 is er al de eetrste wedstrijd op onze eigen piste. Nu nog wachten op die lente-zon.

 

Gaby

 

 

 

 

 

14:13 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.