08-03-10

manche 3 VK indoor, Heverlee

Deze blog ligt een beetje stil....wie naar alle wedstrijden gaat mag gerust eens een stukje schrijven en doorsturen!

Na knappe prestaties van de REKO'ers op de 2e manche van het VK in Brugge, de internationale indoor in Evergem en een grootschalige verhuisactie naar ons nieuw lokaal op zaterdag werd het tijd dat er nog eens een blogberichtje werd geschreven. Vandaag, maandag 8/3 wordt het nieuwe lokaal in gebruik genomen en dat is te danken aan heel veel en heel bekwame hulp van REKO ouders! Proficiat allemaal! 5 REKO-ers waren net deze zaterdag examen initiator aan't afleggen dus hun afwezigheid was verantwoord (hopelijk zijn we ook allemaal geslaagd).

Deze zondag heb ik dan eindelijk nog eens een wedstrijd gezien en het was echt de moeite. Ik stond weer versteld van de vooruitgang en de strijdlust van onze nieuwelingen (zelfs de pré-miniemen). Daarnaast weerden ook de anciens zich zeer goed, hoewel ze duidelijk minder op gladde vloeren hebben getraind als hun concurrenten. Julie moest deze keer thuisrijdster Nina (pupillen meisjes) voorlaten, maar Tiana haalde het knap van Katrien (kadetten meisjes). Beiden  zijn goed op weg om de Vlaamse titels naar Zemst te krijgen, net als Ellen bij de scholieren. Enkel bij de kadetten jongens is REKO redelijk zeker van de overwinning, aangezien Stijn en Dieter om het goud strijden. Bovendien zijn er echt veel deelnemers in de jongste categoriën, dus een 2e of 3e plaats is daar een echte prestatie (bravo Kato en Emely). Pechvogel van de dag was zeker Karel: in de eerste race kwam de hiel van zijn schoen los...gedaan met racen en trainen tot er nieuwe skates gekocht worden.

Hoewel ik een flink aantal foto's heb genomen heeft de geheugenkaart van mijn fototoestel het begeven...gelukkig zijn er kwaliteitsfoto's van Rick Huys op http://www.flickr.com/photos/7639671@N04/

Volgende week de finale in Tienen...allen daarheen!

Gaby

 

 

10:12 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.