25-01-10

Finale Vlaams-Brabants Jeugdcriterium

Zondag 24/1 werd de uitgestelde finale van het Vlaams-Brabants Jeugdcriterium gereden. Voor heel wat renners de laatste kans om nog eens deel te nemen in de reeksen waartoe ze vorig seizoen behoorden. REKO tekende present met een flinke delegatie van vooral jonge renners.

Op een gladde parketvloer had REKO de eindoverwinning in 4 van de 7 reeksen. Proficiat aan Emely, Julie, Nymphe en Stijn (Nymphe was bovendien ook de snelste van de gemengde kadetten reeks). Van die 4 gaat enkel Emely over (naar de miniemen) dus dat ziet er goed uit voor het komende seizoen. Naast deze 'anciens' (ook Emely is al een beetje een vast waarde aan't worden) vielen deze keer toch ook de sterke prestaties van enkele nieuwere renners op waaronder Robin en Wouter bij de preminiemen.  Robin blijft preminiem en zal er samen met een sterke groep meisjes (Merel, Eyerusalem en Sofie) zeker voor mooie wedstrijden zorgen. Verder blijkt Walter over snelle reflexen te beschikken want hij stond in een flits op een plots 'gat' in de wedstrijdvloer: Nymphe heeft haar snelheid van geen vreemde.

Aangezien ik de prijsuitreiking niet meer meemaakte en de einduitslag ergens op een laptop zit durf ik geen uitspraken maken over alle podiumplaatsen van REKO maar het waren er heel wat! Proficiat allemaal en ga zo door!

Zodra ik tijd heb zullen er een paar foto's op de gebruikelijke flickr website staan (http://www.flickr.com/photos/gabyskating/)

Gaby

 

 

 

 

11:24 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.