14-09-09

Internationale wedstrijd 12 - 13 sept 2009 te Zemst en Hombeek

 

 

preminiem

 

REKO organiseerde de laatste internationale wedstrijd van het seizoen, en gelukkig konden we heel wat renners verwelkomen, zelfs een mooie delegatie Indiërs. REKO had natuurlijk het thuisvoordeel, en zeker op de piste is dat wel belangrijk. REKO deed het dan ook schitterend (zie uitslagen). Om de wedstrijden wat spannender te maken werden er premiekoersen gehouden, zodat de renners konden kiezen tussen rijden voor het geld, of voor de premies (of allebei natuurlijk). Inderdaad bleek dat wie voor het geld ging vaak achteraf in de uitslag wat plaatsen kwijtspeelde, met uizondering van Karel, Dieter en Stijn die alles binnenrijfden. Naast die 3 heren bleken ook Julie, Nymphe en Kevin de sterksten in hun reeks. Vicky kon zich na een vermoeiende EK toch nog een 3de plaatsen veroveren bij de schoileren meisjes.
 
Maar onze gevestigde waarden mogen zeker niet op hun lauweren rusten want o.a.  Lien en Tiana kwamen aardig opzetten. Maarten en Kato gaan volgend jaar zeker nog van zich laten horen (als die 'groten' eindelijk pupil worden). Ellen en Arno rijden nu al als scholier en Ellen deed dat weer eens schijnbaar moeiteloos (met een knappe 2e plaats als resultaat). Voor Arno was het wel echt zwaar, aangezien bij de scholieren heren ook juniors en seniors meereden, waaronder Wannes en Sander (hun tempo ligt natuurlijk te hoog voor een kadet). 
 
Voor de liefhebbers telde de wedstrijd op zondag ook als een deel van het BK, en de liefhebbers waren dus bijzonder goed vertegenwoordigd. Hoewel...de mannen zijn wel goed vertegenwoordigd, maar er is zeker nog ruimte voor dames!
 
Over 2 weken sluiten we het buitenseizoen af met het 3e deel van de beker Frrans Claes (in Vosselaar op 27 september) en daarna beginnen we aan de zaalwedstrijden.
 
Foto's IW WED Zemst en Hombeek klik hier.

12:10 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.