17-08-09

6-uren aflossingwedstrijden

fotocollage rollonbis

Zaterdag 15 augustus trokken we met een aantal leden naar Diepenbeek. Daar konden we meedoen aan een aflossingswedstrijd voor de ploegen. Ouder dan 16 jaar konden zich inschrijven voor de 6 uren aflossing per ploeg met 5 man. Reko had 2 ploegen: Reko 1 bestond uit: Van Praet Wannes, Decoster Anja, Van Praet Suzanne, Dedeurwaerder Audrey en Van Praet Lotte. Reko 2: van Eeden Peter, Van de Catsye Alain, Heinzel Bruno, Decoster Arnold en Van Damme Marie Claire. De 1ste ploeg werd 3de en onze 2de ploeg werd 10de. Het werd een leuke en sportieve namiddag, een keer iets anders met de competitie en de recreatie leden tesamen.

Dan hadden we nog onze jonderen. Daar hadden we ook 2 ploegen ingeschreven. De 1ste ploeg bestond uit: Van de Catsye Ellen, Keuleers Nymphe, Dendooven Lore, Houben Margo en Devos Laura. Onze allerkleinsten vormden een 2de pleg met  namelijk Van deuren Imke, Keuleers Xanthe, Kato Dendooven en Lotte Houden. Zij moesten gedurende 3 uren proberen om zoveel mogelijk rondjes te rijden van 2km600. De 1ste ploeg slaagde erin van 30 ronden bij elkaar te rijden en werden zo 1ste. De ploeg 2de jeugdploeg kon 20 ronden rijden en werden hiermee 3de.

Het was een geslaagde namiddag en een keer iets anders.

arnoldbisanjabisaudreybis

briefingbisbriefing1bisbriefing2bis

Ellenbisetenbisimkebis

jeugdbislorebislottebis

oudersbispauze1bissuzannbis

volwassenenbiswalterbis

voor keuleersbisvoor lottebiswannesbis

xanthebisvoor keuleersbisvoor imkebis

 

 

 

 

15:50 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

EK 2009

collage

De deelnemers aan het EK voor seniors en jeugd zijn terug thuis. De Belgen hebben het zeer goed gedaan.

 

Wat onze REKO-deelnemers betreft: Anke heeft een aantal top-10 plaatsen, maar enkel Vicky heeft op het podium gestaan (brons ploegenkoers op de piste). Kevin kon geen ploegenkoers rijden (want ze wareb maar met 2) dus bleef zijn deelname beperkt tot zo lang mogelijk meegaan (dat heb je als eerstejaars). Hij zat toch al in de finale van de afvalling, en volgend jaar kan het alleen maar beter worden. Wannes die gereden heeft in de marathon en daar tenslotte in dienst van de ploeg gereden en dan ook de eindspurt kon aantrekken.

13:56 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |