17-05-09

Belgische kampioenschappen 2009

 

groep1

Medaillewinnaars: neerzittend Kevin Bailly, Nymphe Keuleers.
                           rechtstaand van links naar reckts: Vicky Jacobs, Anke Vos, Karel Lauwers, Stijn Desmet, Hanne Desmet, Julie Bailly, Paulien Lauwers, Arno Bailly en Dieter Geerarts.

Het BK is weer voorbij en de titels zijn verdeeld. REKO deed het fantastisch met niet minder dan 5 algemene kampioenen. Karel (miniemen jongens), Stijn (pupillen jongens) en Arno (kadetten jongens) deden dat door al hun koersen te winnen. Ook bij Anke (juniores dames) was er weinig twijfel wie sterkste was. Nymphe (kadettenn meisjes) hield er echter de spanning in tot de laatste meter van de laatste koers. Naast de algemene titels nog goud voor Vicky (scholieren meisjes) en Hanne (kadetten meisjes). Verder haalde REKO teveel medailles om op te noemen, maar op de foto zie je al onze podiumgangers.
 
Vooral op de 2e dag moesten de renners de wind trotseren en stonden de ouders verkleumd maar dapper te supporteren. Een fijn wegparcours, dat wel, maar bij het uit de bocht komen zag je het tempo plots vertragen, en de kleinsten gingens zelfs bijna achteruit. Weinig publiek, hopelijk door het weer, hoewel de wedstrijden vaak echt spannend waren. Nu een weekje rust en dan komt de pinkstertweedaagse er al aan.

Gaby.
Alg kampioenen1
Algemene kampioenen 2009 waarvan 5 voor Reko Zemst.

20:21 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.