11-05-09

Internationale wedstrijd te Mechelen 9- 10 mei


Onder een stralende zon werd de tweedaagse van Fratelli gereden. De aanwezigheid van een handvol Engelsen zorgde voor een internationaal sfeertje en de zon deed de rest. Door reeksen samen te voegen stonden er toch steeds een mooi aantal renners aan de meet.

Ellen maakte de overstap naar de scholieren meisjes zodat Nymphe nu heer en meester is bij de cadetten. Zelf heb ik vooral genoten van het REKO-teamwerk op de laatste cadetten-rit (puntenkoers meisjes en jongens samen): Nymphe trok als een kanonskogel een ontsnapping op gang die Hanne en Tiana de eerste punten bezorgde, en Arno controleerde meesterlijk de achterhoede om vervolgens de rest van de rit naar zijn hand te zetten, waarbij Dieter er voor ’t eerst in slaagde Arno te blijven volgen: knap gedaan allemaal!

Uiteindelijk goud voor Karel, Julie, Nymphe, Arno en Stijn, en nog podiumplaatsen voor Lore, Hanne, Vicky en Kevin. Emely, Kato en Imke streden mee in wat de laatste tijd vaak de grootste reeks is: de miniemen meisjes. Als er meer deelnemers zijn is het natuurlijk moeilijker om te winnen, maar dat neemt niet weg dat ze steeds beter meekunnen en dus ook een dikke proficiat verdienen.

startminiemen90509

Gaby.

15:33 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.