02-07-08

 

groep1bis

 

begeleidersbis

 

Het is al een tijdje geleden dat er iets verschenen is. Sinds de vorige post is er de laatste tijd niet veel gebeurd. Alleen onze geselecteerde renners, Wannes, Sander en Anke zijn vertrokken naar Denemarken waar ze zullen deelnemen aan de Europese kampioenschappen voor juniors van 5 juli t/m 12 juli.

Sommige van onze overige renners zijn het weekend van 27-28-29 juni gaan rijden in Nederland nl. in Haulerwijk en Wolvega.

 

Hier volgt een kort verslagje:

 

De internationale 3-daagse in Haulerwijk-Wolvega was weer eens erg gezellig. Voor de renners blijkt het samen kamperen soms belangrijker dan de koersen zelf. Dit jaar was het weer een tikkeltje beter, zodat we geen eendjes hadden tussen onze tenten, maar echt missen deden we ze niet. Terwijl Zandvoorde z'n renners verwent in mooie mobilhomes en caravans is REKO toch vooral een tentenclubje. Blijkbaar slapen de matjes niet zo slecht want REKO slaagde er weer in prachtige plaatsen bijeen te skaten. De Nederlanders zijn dan wel veel groter, maar daarom niet veel sneller! Voor onze benjamin Lotte (pupillen 4) werd het hevigst gesupporterd en dat hielp want ze werd 3e (en een 2e plaats had er duidelijk ook in gezeten). Nymphe stal de show bij de pupillen 2, terwijl Margo en Lore dapper het hoge tempo probeerden te volgen. Voor Dieter en Stijn waren de concurrenten net iets te sterk (en te groot), maar op korte afstanden waren ze hen wel de baas. Bij Vicky en Ellen zagen we enkel Belgen aan de top, en was de uitslag dus niet echt verassend. In de ploegenkoers reed REKO 1 (Nymphe, Vicky en Ellen) vlot naar winst bij de pupillen 1 (onze cadetten). REKO 2 "de kleintjes" met Stijn en Dieter en als gast Nicolas Klein (Heverlee), werd toch nog 5e (van de 7) tussen een heleboel Nederlandse reuzen (eveneens cadetten). En “last but not least”, Kathy en Alain reden al hun wedstrijden onder luid gesupporterd van de REKO-renners.

 

15:06 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.