04-12-07

Vlaams-Brabant indoor jeugdcriterium

 

 

Afgelopen zondag, 2 december, werd het derde deel van het Vlaams-Brabant jeugdcriterium indoor gereden in Heverlee. Een sporthal die de meeste REKO-ers vlot weten liggen als... er geen wegomleggingen zijn. We kwamen elkaar tegen op verschillende plaatsen in de buurt van de sporthal, maar het duurde toch wel een halfuur voor iedereen de juiste weg had gevonden.

Eens ter plaatse verliepen de wedstrijden gelukkig vlot. Zoals gewoonlijk altijd ook wat technische parcours en dat zorgde voor omgevallen kegels en kinderen, maar de sfeer bleef vrolijk. Voor die hindernisparcours was het deze keer de beurt aan de miniemen. De meisjes en jongens van deze categorieën deden het voortreffelijk. Er werden bij hen minder fouten gemaakt dan bij de pupillen bij de vorige manche te Wolvertem.

Bram stal even de show door als eerste te starten bij de pupillen jongens, waar we dan ook spannende wedstrijden gezien hebben. Zelfs bij de cadetten meisjes waar ze maar met 3 waren, hebben ze toch gestreden voor hun plaats. Waarbij we een mooie inhaalmanoeuvre zagen van Vicky. Onze miniemen jongens zijn een leuke groep (zie foto) en amuseren zich tijdens de pauzes. Het volgende (en laatste deel vindt plaats op 12 januari 2008 te Grimbergen, sporthal Verbrande brug, dus allen daarheen.

Gaby/MC

Uitslagen http://www.rekozemst.be

 

 

12:18 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.