24-09-06

 Jeugdcriterium "Beker Frans Claes"

24 september 2006. Beker Frans Claes, derde deel. De jeudige rennertjes reden hun laatste wedstrijd net als vorig jaar in Vosselaar, op hetzelfde terrein, weliswaar met de nodige veranderingen omdat de gemeente op het ene helft van het omnisportterrein rampen had geplaatst. Er werd dan ook een vakkundig parcours rond en tussen de rampen uitgestippeld.
Kort na de middag was Vosselaar geel-groen gekleurd, Reko Zemst was massaal vertegenwoordigd. Ook Heverlee, Fratelli en Zandvoorde zijn zichtbaar aanwezig. Blauw-oranje van de organiserende club KRV is er uiteraard ook. Om 13.30 begonnen de wedstrijden stipt met de allerkleinsten, de pre-miniemen, met een rit in lijn, dan snelheid voor miniemen, tijdrijden voor pupillen en een hindernisparcours voor de cadetten.Voor de pauze reden de pre-miniemen dan ook hun hindernisparcours. Het tweede gedeelte bestond uit wedstrijden in lijn die in reeksen werd verreden gezien het technisch parcours. Na 2 uur wedstrijd en de prijsuitreiking met de fel begeerde trofeeën konden we terug huiswaarts toe.
We kunnen nu de rug toekeren aan het outdour seizoen, om dan in november terug te starten met de indoors. Eerst op provinciaal vlak in Leuven, Heverlee, Tienen en als laatste Grimbergen. Vanaf 2007 krijgen we dan de nationale VRB indoors.

Voor de uitslagen kan men steeds terecht op de website van Reko R. C. Zemst

23:11 Gepost door Marie Claire Decoster in skeeleren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.